TÆNK IND I BOKSEN

De fleste danskere har en e-Boks til digital post. De færreste tænker på, at e-Boks også er en digital bankboks, hvor du nemt og sikkert kan gemme alt, hvad der er vigtigt og privat. Log på og læs mere.

TÆNK IND I BOKSEN

De fleste danskere har en e-Boks til digital post. De færreste tænker på, at e-Boks også er en digital bankboks, hvor du nemt og sikkert kan gemme alt, hvad der er vigtigt og privat. Log på og læs mere.

 

 

Velkommen til den nye e-Boks app

Nu er den nye e-Boks app her snart. I den nye app vil du opleve en opdateret brugerflade, et nyt design og forbedret navigation. Du vil stadig kunne tilgå din digitale post helt som du plejer. 

I den nye app introducerer vi e-Boks Plus, der er din genvej til en række nye services. Gennem e-Boks Plus får du mulighed for at betjene dig lettere via de udstillede services.

Du bestemmer selv, hvilke services du ønsker og har dermed fuld kontrol over indholdet. Lige nu bliver der eksperimenteret med hvilke typer services, der kommer til at indgå i appen. Du kan være med til at bestemme, hvilke services e-Boks Plus skal indeholde. Så med tiden vil vi komme med flere services til dig.

 

 

dk_for-front.png

Vi tager ansvar

Vi arbejder hver eneste dag på at udvikle og udbrede vores bæredygtige services – både i Danmark, men også i resten af verden. Vores digitale postlevering medfører en enorm miljøbesparelse, Helt konkret bidrager vi til, at verden sparer 1 ton papir og 1888 kg. CO2 hver eneste time døgnet rundt 365 dage om året.

Gennem det seneste år har vi arbejdet strategisk med FN´s Verdensmål, hvor vi har sat ansvarlig produktion (verdensmål 12) og borgerens ret til beskyttelse af data (verdensmål 16) i centrum for vores virksomhed og serviceydelser.


Hvad er e-Boks Plus?

I vores nye app introducerer vi e-Boks Plus, der er din genvej til en række nye services. Gennem e-Boks Plus får du mulighed for at betjene dig lettere via de udstillede services. Med e-Boks Plus bevæger e-Boks sig henimod at være en selvbetjeningsplatform, der ikke kun er relateret til dokumenter, som du kender det fra den digitale postkasse.


 

 

Det er let

Det er nemt at oprette sig som bruger.
Log på med NemID, så er du i gang.

 

 

 

 

Tilmeld post

Vælg hvilken post du vil modtage digitalt.

 

 

 

 

Besked om post

Du får besked fra e-Boks, når der er ny post til dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere end 5 mio. danskere modtager post i e-Boks 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få post fra mere end 30.000 afsendere

Så mange banker, forsikringsselskaber, kommuner, regioner, staten. m.fl. sender post med e-Boks.
Det er ikke blot en fordel for dig. Det er også godt for miljøet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

485 mio. breve sendt via e-Boks i 2018

Så mange breve sendte virksomheder og myndigheder til brugerne i e-Boks i 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dk-eboks-3.jpg

 

 

 

Din post dér hvor du er

Hent e-Boks-app'en og modtag din post hvor som helst og når som helst. Du kan få hjælp til at hente og installere app'en her på siden.

Apple  iPhone  Android  Android Windows  Windows        

 

 

 

Nyheder

10. oktober 2019

Ny infrastrukturleverandør valgt til offentlig Digital Post

e-Boks vil fortsat arbejde for den bedste løsning til borgerne. Udsigten til en ny Digital Post-løsning vækker frustration hos både brugere og organisationer, som er bekymrede for den store omvæltning. Derfor går e-Boks nu i dialog med myndigheder og kommuner for at sikre, at danskerne også har gode digitale løsninger i fremtiden.

2. oktober 2019

Indstil din kandidat til Danskernes Idrætspris 2019

Det er kendte sportsnavne som Michelle Vesterby, Chris Anker Sørensen, Maja Alm, Cathrine Dufour og Christinna Pedersen, der i år skal vurdere, hvem der skal vinde Danskernes Idrætspris 2019. Danskernes Idrætspris er prisen, der hylder projekter og idéer, der hver dag året rundt styrker idrætslivet og er med til at give alle – store som små - gode oplevelser i idrætsforeningerne. Prisen er præsenteret af e-Boks i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DR P4.

e-Boks A/S øger omsætningen og investerer massivt i ny platform

e-Boks A/S øger omsætningen og investerer massivt i ny platform

2018 blev et år med massive teknologiinvesteringer for e-Boks, som er i fuld gang med en udskiftning af motoren bag den digitale postløsning. Det blev til en pæn vækst på toplinjen og et fornuftigt resultat før skat på 17,4 millioner kroner, samtidig med at e-Boks igen er kåret til et af Danmarks stærkeste brands. Virksomhedens fokus på udlandet styrkes.