Mød dine kolleger

Sanne og Mads er to af de kolleger, du kan få i e-Boks. Se videoen med dem og læs hvorfor de synes, at e-Boks er en attraktiv arbejdsplads.

”Frihed under ansvar styrker arbejdsglæden”

En udpræget grad af tillid og lydhørhed gør e-Boks til en attraktiv arbejdsplads, hvis du spørger Sanne Øst, der er uddannet ingeniør og sidder med produktudvikling i e-Boks. 

Selvom Sanne Øst kun har arbejdet i e-Boks siden 2019, er hun ikke i tvivl om, at e-Boks hører til blandt de bedste arbejdspladser, hun har haft.

– Min læringskurve har været stejl fra dag ét – og jeg har udviklet mig meget på de 10 måneder, jeg har været ansat, fordi jeg er omgivet af så mange kompetente mennesker. e-Boks er en organisation med stor innovationskraft og et helt særligt drive, som præger kulturen, og det smitter af ved skrivebordene.

– I e-Boks har jeg oplevet at blive en del af en kultur, hvor jeg har mulighed for at tage ansvar og løbe med egne udviklingsprojekter. Der er stor lydhørhed over for input til procesoptimering, og du får mulighed for at teste nye ideer og få konstruktiv feedback. 

For Sanne er særligt en ting rigtig vigtig i forhold til hendes job: 

– Frihed under ansvar og mulighed for at vise, hvad jeg kan og vil.  I e-Boks er der tiltro fra både chefer og kollegaer til, at jeg kan løfte, de opgaver, jeg sidder med, og at de beslutninger, jeg træffer, er de rigtige. Respekt og tillid gennemsyrer organisationen.

Min læringskurve har været stejl fra dag ét – og jeg har udviklet mig meget på de 10 måneder, jeg har været ansat, fordi jeg er omgivet af så mange kompetente mennesker.
Sanne Øst, Product Manager i e-Boks
  • Navn: Sanne Øst 
  • Stilling: Product Manager i e-Boks
  • Uddannelse: Uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København i 2007
  • Sanne har været ansat i e-Boks siden 2019 og sidder med produktudvikling inden for sikker distribution. 

 


”Du arbejder med en løsning, hele Danmark bruger –det forpligter”

I jobbet som Compliance Specialist i e-Boks’ sikkerhedsafdeling er Mads Hilmer Bundgaard Nielsen med til at sikre, at e-Boks er ajour med gældende regler, lovkrav og sikkerhedskrav, når det kommer til produktudvikling og implementering af nye services.

– Det er vigtigt, at man kan se muligheder og er forandringsparat, men samtidig står ved sin ekspertise og kan give klare retningslinjer for, hvad der er muligt. Det gælder for eksempel i situationer, hvor en kollega fra udviklingsafdelingen kommer med et forslag til en ny service eller funktion og har brug for rådgivning om, hvilke krav der skal opfyldes, for at bevare en tilstrækkelig beskyttelse af brugernes data, siger han.

For Mads er det en stor driver, at han arbejder med en løsning, som hele Danmark bruger.

– Du har en brugermasse, der stort set tæller hele Danmark og store dele af Norden. Det forpligter – og du skal være oppe på dupperne, for hvis tingene ikke spiller, har det en direkte indflydelse på borgerne. Det føles godt at vide, at ens arbejde spiller en vigtig rolle, siger han og tilføjer:

 – e-Boks er en organisation i udvikling, hvor pilen peger opad både i forhold til organisations- og produktudvikling, men i høj grad også på det personlige og faglige plan. Jeg er blevet mødt af en åben og nysgerrig kultur, hvor der bliver gjort meget ud af videndeling på tværs. I e-Boks er der en stor motivation for at skabe resultater. Hvis du arbejder dedikeret, kan du virkelig drive dit arbejde langt og skabe noget meningsfyldt. Du får ansvar fra dag ét og stor diversitet i de opgaver, du skal løse.

I e-Boks er der en stor motivation for at skabe resultater. Hvis du arbejder dedikeret, kan du virkelig drive dit arbejde langt og skabe noget meningsfyldt. Du får ansvar fra dag ét og stor diversitet i de opgaver, du skal løse.
Mads Hilmer Bundgaard Nielsen, Compliance Specialist i e-Boks
  • Navn: Mads Hilmer Bundgaard Nielsen
  • Stilling: Compliance Specialist
  • Uddannelse: Digital Innovation & Management, IT-Universitetet København
  •  Mads har været ansat i e-Boks siden 2018.

 

Danmark

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400

Norge

Haavard Martinsens vei 54 NO-0978 Oslo, Norway

+47 22 89 85 04

Sverige

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+46 (0)771-888 500

International

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400