Er du vores nye kollega?

Bliv en del af vores team af eksperter, der har været med til at udvikle e-Boks siden 2001 i Danmark og senere i Norge og Sverige. Vi investerer i talentfulde medarbejdere, der udviser passion og ambition for det, de gør, og vi leder konstant efter nye nysgerrige, innovative, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for e-Boks, vores brugere og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade, sunde og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og en række fordele som f.eks. sundhedsforsikring, pension og sociale aktiviteter.

Sådan rekrutterer vi

Klik på ”Se ledige jobs” for at se de stillinger, der er ledige lige nu. Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" under selve stillingsopslaget. Herefter modtager du en bekræftelsesmail, så du ved, at vi har modtaget dit CV.

Vi vil løbende i processen se på de indkomne CV’er og starte dialogen med interessante kandidater så hurtigt som muligt.

Selve rekrutteringsprocessen vil starte med en samtale, hvor vi vil tale om dine erfaringer, din motivation for at søge stillingen samt dine forventninger til jobbet. Går du videre i processen, skal du gennemføre nogle forskellige tests, som du efterfølgende kommer ind til os og får en tilbagemelding på. Sidste trin i rekrutteringsprocessen vil være en kontraktforhandling med den ansættende leder.

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde i e-Boks, har du spørgsmål til en ledig stilling eller ansøgningsprocessen, så kontakt HR Business Partner og rekrutteringsansvarlig, Nicholas Christiansen på +45 2689 0961 eller nch@e-boks.dk.

Læs om e-Boks kultur

Danmark

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400

Norge

Haavard Martinsens vei 54 NO-0978 Oslo, Norway

+47 22 89 85 04

Sverige

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+46 (0)771-888 500

International

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400