Hvordan er det at være ansat i e-Boks?

Hos e-Boks stræber vi efter at være en arbejdsplads, der tilbyder meningsfuldt arbejde, arbejdsglæde og trivsel. Vi ønsker at være et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder sammen med, er stolte over det arbejde, de udfører, og føler fællesskab med deres kollegaer.

Vi har fokus på at øge den positive firmakultur og adfærd. At være en god arbejdsplads kræver, at alle medarbejdere har en positiv adfærd - og vi bærer et fælles ansvar for, at vi får en god arbejdskultur og arbejdsglæde.

Og arbejdsglæden er vigtig. Vigtig fordi den er med til at skabe en god arbejdsplads med en god stemning – også når vi har travlt. Vi ved nemlig, at arbejdsglæde øger trivslen og kvaliteten i arbejdet - og mindsker stress og sygefravær.

Vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads har allerede båret frugt. Både i 2018, 2019 og i 2020 er vi blevet kåret som en ”Great Place to Work” certificeret arbejdsplads, hvilket vi er meget stolte af. Men vi hviler ikke på laurbærrene og har et mål om, at vi i fremtiden kan blive en af ”Danmarks bedste arbejdspladser”. 

Mød Christian

 

Det gode arbejdsliv

Hos e-Boks mener vi, at resultater og trivsel følges ad. Derfor tilbyder vi en arbejdsplads, som understøtter trivsel og arbejdsglæde.
Vi tilbyder vores medarbejdere en varieret sund frokostbuffet, frugt og god kaffe. Desuden er alle medarbejdere dækket af en privat sundhedsforsikring.

e-Boks holder to årlige firmafester og vi har en personaleforening, der holder et arrangement ca. hver anden måned.

Se ledige stillinger

Danmark

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400

Norge

Haavard Martinsens vei 54 NO-0978 Oslo, Norway

+47 22 89 85 04

Sverige

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+46 (0)771-888 500

International

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400