Jeanette Oxholm, som er Praksismanager hos Lægerne ved Havnen i Vejle, stod for at skulle finde en løsning til at sende fx lægeerklæringer og journaloplysninger, som indeholder personfølsomme oplysninger, på en sikker måde – og valget faldt på e-Boks Express.

Jeanette forklarer: ”e-Boks Express er landet på et tørt sted hos os og kommer til at lette vores hverdag. Vi havde heldigvis ikke anskaffet os en sikkermail-løsning endnu, og det behøver vi heller ikke nu”.

De fordele som Jeanette så ved løsningen var større sikkerhed i deres forsendelse og hurtigere modtagelse hos deres patienter og samarbejdspartnere. ”Nu bliver intet væk i posten”, siger Jeanette Oxholm.

 

”e-Boks Express er landet på et tørt sted hos os og kommer til at lette vores hverdag. Vi havde heldigvis ikke anskaffet os en sikkermail-løsning endnu, og det behøver vi heller ikke nu”.
Jeanette Oxholm, Praksismanager hos Lægerne ved Havnen

Eneste ting hun godt kunne ønske var, at e-Boks Express var integreret til deres lægesystem, så hun kunne sende erklæringerne og de andre breve herfra, men omvendt er hun positiv over, at e-Boks Express ikke er integreret til andre systemer, fx virk.dk. Det skyldes, at det er meget mere smidigt for dem, at alle medarbejdere der er ansat hos Lægerne ved Havnen med en medarbejdersignatur, kan sende breve til patienterne gennem e-Boks Express.

Jeanette slutter: ”Det er rigtig dejligt, at vi har fundet en løsning, som vores patienter kender i forvejen og har nemt ved at bruge og e-Boks Express har løst problemet for os, så vi nu på en sikker måde kan sende patienter og samarbejdspartnere personfølsomme oplysninger”.

 

Læs mere om e-Boks Express her.