Advokatfirmaet Kristian Qvist Krüger sender ordrebekræftelser og andre typer dokumenter fx skrivelser til klienterne, når de ikke er mødt op i retten, så advokaten sikrer sig, at de får beskeden. De sender over 100 skrivelser per år.

Advokatkontoret brugte et sikkert mailsystem, men deres udfordring var, at de ofte i deres sager har cpr-numre på deres klienter, men sjældent e-mailadresser på dem (og nogle gange heller ingen postadresse). Så derfor var deres sikre mailsystem ikke den ideelle løsning.

Advokatfirmaet Kristian Qvist Krüger fik kendskab til e-Boks Express, hvor man skal kende cpr-nummeret på modtageren for at kunne bruge denne løsning.  Ved at anvende e-Boks Express var det derfor lettere for advokatkontoret at sende deres breve ud, prisen per forsendelse var passende og det var en let tilgængelig løsning for dem.

For en lille virksomhed som min er det vigtigt, at der ikke er for meget administration og bøvl, og det skal bare fungere
Advokat Kristian Qvist Krüger

Advokat Kristian Qvist Krüger er kun positiv i forhold til brugen af e-Boks Express, og synes at løsningen fungerer godt for ham. Han uddyber: ”For en lille virksomhed som min er det vigtigt, at der ikke er for meget administration og bøvl, og det skal bare fungere”. I forhold til det udbytte han regner med at få med e-Boks Express, siger Kristian: ”For mig er det vigtigste tilgangen, og at det er effektivt. Ikke så meget kroner og øre, men at jeg sparer tid ved ikke at skulle poste brevene, som i øvrigt også er noget dyrere”.

 

Læs mere om e-Boks Express her.