e-Boks Sandbox

Med e-Boks Sandbox stiller vi en udviklingsplatform til rådighed for dig, som nemt vil teste din service af på Plus-platformen (som er en del af e-Boks appen), inden du eventuelt indgår en partnerskabsaftale med e-Boks. 

 

 

Test hurtigt hvordan din service vil fungere i Plus i e-Boks appen

Du kan teste, hvordan din service vil se ud i e-Boks appen og vi kan efterfølgende gennemgå og evaluere om vi skal indgå en partnerskabsaftale med dig. Indgår vi en aftale kan du potentielt nå ud til 4,7 millioner e-Boks brugere i Danmark. Det vil også være muligt at lancere din service i e-Boks appen i Sverige og Norge.

 Tanken bag Sandbox er at give dig mulighed for selv at teste din service af, uden at du skal i dialog med e-Boks’ IT-udviklere.

 

e-Boks Plus in app


Computer with sandbox 

 

Husk på:

  • Virksomheder i alle størrelser, som udbyder en service, kan benytte Sandbox.

  • Sandbox er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig at prøve.

  • Bliver din service en del af e-Boks Plus, når du ud til 4,7 millioner danske e-Boks brugere med din service. Du har også mulighed for at nå svenske og norske e-Boks brugere.
  • Til din orientering er teksten i Sandbox på engelsk.

Potentielle samarbejdspartnere får adgang til et testmiljø

Indsend dit projekt via Sandbox, så vil e-Boks gennemgå og evaluere din service og vende tilbage med et svar om et eventuelt partnerskab.

 

Testmiljøet ligner e-Boks Plus

Du får adgang til et testmiljø (uden forbindelse til e-Boks' faktiske produktions- og demomiljøer), der en-til-en ligner app-universet e-Boks Plus. På den måde kan dine idéer hurtigere afprøves.

 

Servicen åbner op for muligheden for, at der i fremtiden kan komme nye og yderligere værdiskabende services ind i e-Boks appen. 

 

Computer toview sadbox PNG

Danmark

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400

Norge

Haavard Martinsens vei 54 NO-0978 Oslo, Norway

+47 22 89 85 04

Sverige

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+46 (0)771-888 500

International

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

+45 7021 2400